SEO / Search Engine Optimization / Keresőoptimalizálás

Nagyon fontos, hogy az is megtalálja weboldalunkat, aki nem közvetlenül cégünk vagy termékünk nevére keres rá a keresőben. Ezt segíthetjük a keresőben elhelyezett hirdetésekkel, de sokat tehetünk ezért már a weboldal kialakítása során is – ez maga a keresőoptimalizáció.

A Google algoritmusa számos különböző tényezőt (kulcsszavak, külső és belső linkek, szövegek jellemzői) vesz figyelembe, amikor eldönti, hogy egy oldalt hányadik helyen és milyen kulcsszó kapcsán jelenít meg a találatok között, így a weboldalt ennek megfelelően érdemes folyamatosan fejleszteni és tesztelni.

Utoljára szerkesztve: 2022. január 14.

Ha részletesebben is olvasna a témáról partnerünk, a Start Up Guide Galaxis fogalomtárában, kattintson!

Kapcsolódó témákUtoljára megtekintett definíciók

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.

Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz!