DFV / Digitálisan Felkészült Vállalkozások

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Modern Vállalkozások Programjának szellemi tulajdona, egyedi és kizárólagosan kibocsátható minősítés, joghatás kiváltására alkalmas. 

Teljes név: Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítés
Rövidített formában:DFV minősítés
Formája: elektronikus és papír alapú, kézzel hitelesített okirat
Lehetséges joghatás(ok): közpénz (pályázati támogatási mérték emelkedés), pályázati bírálati kedvezmény, támogatásátfordulás
Felhasználási terület: egyes GINOP és GINOP Plusz pályázatok, saját marketingcélok
Kibocsátó: MKIK – MVP
Hitelesítő: MVP vezető IKT-tanácsadó és vezető IKT-módszertani szakértő

Az IKT-tanácsadói hálózat által auditált és objektív szempontok szerint alkalmasnak megítélt célcsoporti vállalkozások „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” minősítést szerezhetnek a programban. A minősítés a nyomtatott tanúsítvánnyal járó elismerésen, valamint az azt megelőző díjmentes IKT-auditon túl kézzel fogható előnyöket jelent a célcsoporti vállalkozások számára.

 

Utoljára szerkesztve: 2022. május 23.

Kapcsolódó témákUtoljára megtekintett definíciók

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.

Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz!