Modern Vállalkozások Programja / MVP / Vállalkozzdigitálisan.hu

A Modern Vállalkozások Programja (MVP) projekt célja a közép-magyarországi régión (azaz Budapesten és Pest megyén) kívül működő mikro-, kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) digitalizációval kapcsolatos ismereteinek fejlesztése, körükben IKT eszközök, megoldások használatának ösztönzése.

Ezen cél megvalósítása érdekében díjmentesen érhetők el szolgáltatásai, a kiterjedt tanácsadói hálózat, a tematikus, szakmai rendezvények és a „Vállalkozz digitálisan” weboldalon található digitális tudástár és a digitális vállalkozásfejlesztést célzó pályázati lehetőségekről szóló tartalmak.

Utoljára szerkesztve: 2022. február 27.

Ha részletesebben is olvasna a témáról partnerünk, a Start Up Guide Galaxis fogalomtárában, kattintson!

Kapcsolódó témákUtoljára megtekintett definíciók

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.

Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz!