IKT-tanácsadás

Milyen egy valóban modern ERP rendszer, mikor hatékony egy SaaS szolgáltatás igénybevétele, hogyan működik a programmatic hirdetés, mitől lesz jó a SEO? Szinte minden cég, de különösen a kkv szektorba tartozó kisebb vállalkozások számára reménytelen dolog a digitalizáció egyre bővülő és egyre gyorsulóan fejlődő eszközrendszereinek, szolgáltatásainak követése. 

Ebben segít a cégeknek a Modern Vállalkozások Programja, amely országos tanácsadói hálózatával méri fel az adott vállalkozás digitális érettségét, majd írott formában fejlesztési javaslatokat tesz, útbaigazít a digitális beruházások és támogatások világában, kedvezményes és megbízható termékeket, szolgáltatásokat, ill. közérthető tematikus tartalmakat, eseményeket ajánl. 

Mindezt díjmentesen!

 

Utoljára szerkesztve: 2022. február 26.

Kapcsolódó témákKapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett definíciók

Kérdése van? Szeretne többet megtudni? Regisztráljon, vagy keresse tanácsadóinkat!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.

Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz!