MVP IKT-tanácsadók

A Modern Vállalkozások Programja díjmentes, cégre szabott infokommunikációs tanácsadást biztosít a programhoz csatlakozó kkv-k informatikai fejlesztéséhez, valamint kizárólagos tanácsadási vagy előminősítési tevékenységet lát el a GINOP Plusz keretében infokommunikációs fejlesztéseket támogató források megszerzéséhez.

A program tanácsadói egy díjmentes audit során áttekintik a cég digitális állapotát, majd ezt követően fejlesztési koncepció (informatikai fejlesztési terv) készül, melyből kiderül, hogy milyen szoftvert, megoldást érdemes választani, hogy mennyiért és miből lehet fejleszteni, illetve kik lehetnek a megfelelő beszállítók.

A területi IKT-tanácsadók elérhetősége itt található.

Utoljára szerkesztve: 2022. február 27.

Kapcsolódó témákUtoljára megtekintett definíciók

Kérdése van? Szeretne többet megtudni? Regisztráljon, vagy keresse tanácsadóinkat!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.

Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz!