Kulcsszó

Amikor egy felhasználó az interneten egy keresőben keres valamit, azt általában valamilyen szöveges kifejezés használatával teszi: ez a kifejezés a kulcsszó. Ahhoz, hogy egy adott kulcsszó alapján a kereső megtalálja az adott weboldalt, szükséges, hogy a weboldal tartalmazza azt, és annak szinonimáit oly módon, amit a böngészők nem jelenítenek meg, de a keresők számára információt biztosít. Kulcsszavak elhelyezhetőek magában a site-szövegben, a képek címében, az URL-ben vagy meta-leírásokban.

A keresőoptimalizáció és keresőmarketing miatt mára a weboldalhoz rendelt kulcsszavak különösen nagy jelentőségre tettek szert.

Utoljára szerkesztve: 2022. április 17.

Ha részletesebben is olvasna a témáról partnerünk, a Start Up Guide Galaxis fogalomtárában, kattintson!

Kapcsolódó témák


Kapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett definíciók

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.

Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz!